LiveZilla Live Chat Software
Beste klant, wegens het stoppen met de webshop verzoeken wij per 25-5-2018 geen bestellingen meer te plaatsen. Met vriendelijke groet subliem-bedrukt.nl
Druk op de 'X' in de rechterbovenhoek om dit venster te sluiten.

Waakbord hier waken wij

Waakbord hier waken wij

Onze Prijs 15,25

Een waakbordje met de foto's van uw eigen huisdieren (die vervangen de foto's in het voorbeeld) en de tekst "Hier waken wij".

Het bordje is ongeveer 15x20 cm en van aluminium met een witte coating waarop uw foto's gedrukt worden. Het bordje wordt afgewerkt met een UV werende folie. Geschikt voor buiten.

Het bordje heeft geen gaatjes of bevestigingspunten. Maar is heel makkelijk met dubbelzijdig tape (van de bouwmarkt) te bevestigen op verschillende ondergronden. 

 

 

Omdat hiervoor meerdere foto gebruikt worden (maximaal 3) is het alleen mogenlijk om hier in de shop het bordje te bestellen en af te rekenen en dan de foto's apart te e-mailen via info@eemspc.nl. Dat kunt u gelijk doen na uw bestelling.

Kiest u een mooie duidelijke foto van de hond. Wij snijden zelf de achtergrond eromheen weg. Het hangt van de foto af of we het hoofd of de hele hond gebruiken. Of u moet zelf een voorkeur hebben, dan kunt u dat aangeven.

 

(U krijgt geen voorbeeld te zien)In Winkelwagen