LiveZilla Live Chat Software
Beste klant, wegens het stoppen met de webshop verzoeken wij per 25-5-2018 geen bestellingen meer te plaatsen. Met vriendelijke groet subliem-bedrukt.nl
Druk op de 'X' in de rechterbovenhoek om dit venster te sluiten.

FAQ's

- Voor wie is het?
Voor iedereen. Dus particulieren en bedrijven. In heel Nederland.

 

Voor mensen die niet woonachtig zijn in Nederland geldt dat ze alleen kunnen bestellen als ze in een EU land wonen dat de Euro als munteenheid heeft.  Heeft uw land geen Euromunt? Dan kunt u helaas niet bestellen. 

 

- Wat is er mogelijk?
Bijna alles. We kunnen uw eigen foto's, afbeeldingen, tekeningen, logo of tekst op verschillende ondergronden drukken. Wees zo origineel en creatief als u wilt. U kunt nu iets ontwerpen helemaal naar uw eigen smaak en wens.


Klik hier om te zien hoe simpel u bijvoorbeeld uw eigen t-shirt kunt bedrukken!!


Enige voorwaarde is dat u de eigenaar dient te zijn van de gebruikte foto's, afbeeldingen, tekst enz, of toestemming dient te hebben van de eigenaar om het te mogen gebruiken. Ook racistische, kwetsende en discriminerende teksten of afbeeldingen  zijn niet toegestaan.
  

- Hoe moet ik het aanleveren?
Voor foto's en afbeeldingen voldoet een mooie grote en duidelijke JPEG (een zo hoog mogenlijke resolutie (vanaf 300dpi) Of in centimeters op ware grote van het te bedrukken product (de afmetingen staan bij de producten).

 Voor logo's graag een adobe illustrator bestand(AI), niet hoger dan CS2, of een EPS bestand. Geen correl draw. Alleen kunnen deze type bestanden niet via de gewone bestelmethode geupload worden en zijn ze dus ook niet zichtbaar in de preview. Deze bestanden (AI, EPS, en PSD) zullen apart ge-emailed moeten worden.

 Voor tekst dat niet met een lettertype op de website is gemaakt gelden andere regels. Voor een bedrukking met flex folie graag in AI of EPS bestand aanleveren (graag apart e-mailen omdat dit type bestand niet via de gewone bestelmethode via de site geupload kan worden) en voor een bedrukking met sublimatie inkt mag het een duidelijke JPEG zijn.

 Komt u er toch niet uit neemt u dan even contact met ons op.

 

- Is er een minimum aantal dat ik af moet nemen?
 Nee. U kunt al vanaf 1 stuk bestellen. En er zijn dus ook geen opstart kosten. Tenzij ander vermeld bij het betreffende artikel.

 

- Wat is een unisex t-shirt?

Dat is een universeel model. Dus voor mannen en vrouwen geschikt. Deze gaan tot grotere maten dan de dames t-shirts. Vindt u dus uw maat niet bij de dames dan kunt u gerust kijken onder de heren/unisex categorie. Wilt een een nog grotere maat, stuurt u ons dan even een e-mail. Wij kunnen aan shirts tot 5XL komen.

 

 - Hoe vallen de maten uit?
 Bent u er niet zeker van hoe een maat uitvalt bij de kleding? Dan hebben we hier handige maattabellen die per kleding soort vermelden hoeveel centimeter een bepaalde maat is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Houd er wel rekening mee dat dames maten kleiner zijn dan de heren/ unisex maten. Dus een dames L is kleiner dan een heren/ unisex L. En daarbij vallen ze ook nog eens klein uit.

Het maatverloop is eigenlijk deze volgorde: dames: S, M, L, XL, unisex: S, M, L, XL, XXL. Dus is een dames T-shirt XL te klein dan is de eerstvolgende grote een unisex T-shirt maat S.

 

- In hoeverre lijken de getoonde kleuren op het uiteindelijke product?
U moet er rekening mee houden dat kleuren op ieder beeldscherm verschillen en dat alle kleuren op de site dus indicatief zijn. Het kan dus zijn dat de eigenlijke product kleur afwijkt van wat er werd getoond op de site. Natuurlijk proberen we de echte kleur zo natuurgetrouw te benaderen.

Het kan ook zijn dat de kleuren van de bedrukking die u wilt iets afwijken, dat komt door het verhittings proces bij het drukken en daar kunnen wij geen invloed op uitoefenen. Maar de kleurafwijkingen zijn minimaal en nooit storend.

 

- Waarom zijn er maar zo weinig lettertypen om uit te kiezen?

Dat heeft een heel eenvoudige reden. Niet iedereen heeft dezelfde lettertypen op zijn computer, maar deze die wij in de shop hebben, zitten bijna bij iedere computer standaard erin. Dit moet om u een preview te kunnen geven van hoe het eruit zal komen te zien. Het is dus een technische beperking en geen creatieve beperking.

Helaas zijn dit nu niet de meest originele lettertypen. Het is daarom mogenlijk om ons te vragen of wij een specifiek lettertype voor uw bestelling willen gebruiken (wel duidelijk de naam van het lettertype/ font vermelden). Dit kunt u vermelden bij uw bestelling in het vak voor de opmerkingen. Wij kunnen dan kijken of wij het hebben of u vragen het ons toe te e-mailen, zodat wij het kunnen gebruiken.

  

- Ik zoek een speciaal product of ik wil iets dat niet tussen de opties staat
 U bent op zoek naar iets dat u niet in onze webwinkel hebt kunnen vinden. Mail ons dan met uw verzoek, misschien kunnen we er toch nog aankomen.

U wilt iets dat niet tussen de opties staat. Omdat er zoveel verschillende mannieren zijn om iets ergens op te zetten hebben wij voor de meest gangbare wijze gekozen op de site. Maar als u een andere wijze wilt dan kan dat waarschijnlijk ook. Mail ons dan maar even of zet het bij de opmerkingen neer. Dan hoort u zo snel mogelijk of het mogelijk is ja of nee.

  

- Ik wil graag iets laten ontwerpen?
 Dat kan. Er komt dan 35,- bij de product prijs op. Eerst wordt besproken wat u wilt en dan wordt er een voorbeeld gemaakt dat u via de e-mail toegestuurd wordt voor goedkeuring.

Als u een geboorte tegel wilt naar het geboorte kaartje dan kost dat 15,- extra over de prijs van de tegel. U moet de kaart dan wel naar ons opsturen en wij sturen hem met de tegel weer retour.

  

- Hoe gaat bestellen in zijn werk?
 U gaat naar de categorie met producten die u bekijken wilt.

U kiest uw product en voert de keuze opties uit die u gegeven worden.

Hebt u alles gehad en u hebt uw afbeelding geupload of tekst ingevoerd? dan kunt u op bestellen klikken en doorloopt u de eigenlijke bestel procedure. Dit wijst zich wel vanzelf.

Als u afgerekend hebt en uw betaling is bij ons binnen, dan krijgt u van ons een bevestigings e-mail dat uw betaling ontvangen is en dat we met uw bestelling aan de gang gaan. Wij versturen alleen op dinsdag,woensdag en donderdag. Mocht er iets met uw bestelling aan de hand zijn of mocht het langer gaan duren dan laten we u dat weten en zoeken we contact met u.

Maar mocht iets u niet duidelijk zijn of heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Wij helpen u graag.

 

- Hoe gaat betalen in zijn werk?
U kunt bij ons betalen via vooruit betaling of via IDeal. Zodra de betaling bij ons binnen is krijgt u daar bericht van en gaan we aan de slag met uw bestelling.

 

Betalen kan bij ons uitsluitend met de Euro.

 

- Hoe krijg ik mijn bestelling in huis?
 Wij versturen uw bestelling zodra uw betaling bij ons binnen is. Dit gebeurd via TNT post. Let op! we versturen uw bestellingen alleen nog op dinsdag, woensdag en donderdag.

Voor artikelen die niet door de brievenbus passen is de vaste prijs 6,95. De andere artikelen zijn brievenbus post en gaan per gewicht.

In sommige gevallen kunnen artikelen samen in een envelop,  zonder de afmetingen van een pakket te overschrijden. Maar toch kiezen wij er dan voor om ze als pakket te versturen. Dit gaat om veiligheids redenen. Want meer artikelen houd in een grotere waarde. Met een pakket krijgen wij en de klant een traceerbaar nummer zodat we beiden weten waar het pakket zich bevind en beperken we het risico op verlies.

Er is ook de mogelijkheid dat u het bij ons af komt halen. Maar dat kan uitsluitend nadat u een bericht van ons hebt gekregen dat uw bestelling gereed is.

 

Woont u niet in Nederland? Dan gelden er andere tarieven voor de verzending.

 

- Retourneren?!

Dat is geen probleem lees hier verder