LiveZilla Live Chat Software
Beste klant, wegens het stoppen met de webshop verzoeken wij per 25-5-2018 geen bestellingen meer te plaatsen. Met vriendelijke groet subliem-bedrukt.nl
Druk op de 'X' in de rechterbovenhoek om dit venster te sluiten.

Bedrijven & Verenigingen

Wilt u als bedrijf, of voor uw bedrijf of vereniging een bestelling doen van promotieartikelen, merchandise of uw kleding laten bedrukken, neemt u dan contact met ons op via de E-mail.
Dan kunt u uw bestelling makkelijker doorgeven en kunnen wij een indicatie geven van de levertijd. 

Bedrijfs logos dienen aangeleverd te worden in AI of EPS, bent u niet in het bezit van een logo in dit bestandsformaat maar hebt u wel een duidelijke JPG, GIF of BMP dan kunnen wij uw logo omzetten de kosten hiervoor liggen rond de 30 euro. 

Ook hebben wij producten voor bedrijven die niet in de webshop staan. Vraag ons dus gerust als u iets wilt en het niet heeft zien staan

 

Bent u op zoek naar werkkleding voor uw bedrijf? Klikt u dan hier

 

Bent u een bedrijf en wilt u onze producten verkopen in uw winkel?

Stuurt u dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens (incl. kvk-nummer) en een duidelijke uitleg met welke producten u wilt en hoeveel. Dan kunnen wij u een passende offerte op maat maken. Houd er wel rekening mee dat al onze producten (ook de kant en klare) op bestelling gemaakt worden. Wij bedrukken ieder artikel apart en met de hand. Dus het zijn geen massa artikelen.